Tamplarie PVC si aluminiu

Tamplarie PVC GEALAN

Tâmplăria PVC ( tamplarie PVC, tamplarie de policlorura de vinil ) este cea mai populară formă de tâmplărie în România.  Aceasta cuprinde o gamă largă de produse din segmente de profil PVC sudate în colțuri, din cele mai cunoscute: uși şi ferestre.

Profilele PVC sunt realizate prin extrudarea unei emulsii de PVC topit, care se compune în principal din polimeri de clorura de vinil, la care se adaugă stabilizatori care îl fac adecvat tâmplăriei.

tamplarie pvc
tamplarie pvc

Structura profilelor PVC cu 4, 5 si 6 camere izolatoare în combinație cu geamuri termoizolatoare duc la obținerea unei tâmplării moderne şi fiabile, cu un coeficient de transfer termic redus. La acestea se pot adăuga geamuri simple, sau duble.

De ce să alegi tâmplăria PVC de la Daviniso Prompt Service ?

✔ Durată de viață foarte mare

✔ Izolare fonică şi termică garantată

✔ Sistem antiefracţie economic

✔ Exploatare ușoară

✔ Toleranță mare la uz

✔ Garnituri rezistene

✔ PVC ecologic şi reciclabil 100%.

Rulouri exterioare

 

Rulourile exterioare aplicate se monteaza pe tamplaria deja existenta si pot fi realizate din aluminiu sau din PVC. Rulourile sunt cea mai buna modalitate de umbrire si izolare termica si fonica, precum si o protectie sporita antiefractie pentru apartamente si case.

 

 

 

Folie CRISTAL ANTI-VANT

Folia PVC pentru terase, cunoscuta si ca folie cristal, este o folie transparenta folosita pentru balcoane, restaurante, fast food-uri sau cafenele pentru crearea unor terasee protejate de soare, vant si insecte.

Este o folie transparenta, care imita geamul si este o varianta economica care permite obtinerea confortului in interiorul spatiului protejat.